Steaky, masa a pivní speciály – kurz vaření

Kurz vaření s ochutnávkou pivních speciálů

Piva z českých, moravských i světových pivovarů Vám budou k dispozici na oblíbeném kurzu.
Menu, které si společně připravíte:

Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem, rukolou a pivní majonézou
– hovězí maso, olivový olej, parmazán, rukola, limeta, žloutky, olej, pivní esence

Steak z nízkého roštěnce, karamelizovaná šalotka na černém pivu, pečené brambory
 vyzrálé hovězí, sůl, pepř, rozmarýn, máslo, šalotka, třtinový cukr, černé pivo, brambory

Jihoamerické špízy z kuřecího masa a krůtích srdíček, grilovaná kukuřice s pivní glazurou
– kuřecí stehna, srdíčka, římský kmín, mletá paprika, jablečný ocet, koriandr, česnek
– glazura – olej, chilli, med, pivo do glazury, sójová omáčka

Konání akce
Více informací
Vstupenky
3 300 Kč
Kurz Steaky, masa a pivní speciály, Kuliner škola vaření. Magazín KULT*  Brno

Dále doporučujeme

Festival
Jídlo & pití
Rodina
Volný čas

Židlochovice

Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters
Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters
Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters

Mohlo by vás zajímat

Recenze
Knihy
Knižní novinka Šedesátky! z pera Dalibora Fondy je poutavým návratem...
Rozhovor
Historie
Režisér a scénárista Miloš Pilař (62) se po dokumentu Ležáky 42, který...
Top
Recenze
Film
Film 28 let poté je třetím dílem skládanky zombie trilogie, jemuž...
Recenze
Knihy
Knižní prvotina Gabriely Brázdové, vydaná začátkem května tohoto roku...