Steaky, masa a pivní speciály – kurz vaření

Kurz vaření s ochutnávkou pivních speciálů

Piva z českých, moravských i světových pivovarů Vám budou k dispozici na oblíbeném kurzu.
Menu, které si společně připravíte:

Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem, rukolou a pivní majonézou
– hovězí maso, olivový olej, parmazán, rukola, limeta, žloutky, olej, pivní esence

Steak z nízkého roštěnce, karamelizovaná šalotka na černém pivu, pečené brambory
 vyzrálé hovězí, sůl, pepř, rozmarýn, máslo, šalotka, třtinový cukr, černé pivo, brambory

Jihoamerické špízy z kuřecího masa a krůtích srdíček, grilovaná kukuřice s pivní glazurou
– kuřecí stehna, srdíčka, římský kmín, mletá paprika, jablečný ocet, koriandr, česnek
– glazura – olej, chilli, med, pivo do glazury, sójová omáčka

Konání akce
Více informací
Vstupenky
3 300 Kč
Kurz Steaky, masa a pivní speciály, Kuliner škola vaření. Magazín KULT*  Brno

Dále doporučujeme

Festival
Hudba
Jídlo & pití

Zámek Letovice
Zámecká 477/1, Letovice

Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters
Festival
Hudba
Jídlo & pití

Veselí nad Moravou

Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters

Mohlo by vás zajímat

Recenze
Knihy
Na co si musí čtenář Duše národa od Marka Prchala zvyknout především...
Recenze
Seriál
Adaptovat první díl z knižní trilogie Vzpomínka na Zemi od čínského...
Rozhovor
Sport
Přesně před šedesáti lety se stal naším druhým vítězem cyklistického...
Článek
Film
Divácká popularita italských westernů byla založena také na některých...