Steaky, masa a pivní speciály – kurz vaření

Kurz vaření s ochutnávkou pivních speciálů

Piva z českých, moravských i světových pivovarů Vám budou k dispozici na oblíbeném kurzu.
Menu, které si společně připravíte:

Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem, rukolou a pivní majonézou
– hovězí maso, olivový olej, parmazán, rukola, limeta, žloutky, olej, pivní esence

Steak z nízkého roštěnce, karamelizovaná šalotka na černém pivu, pečené brambory
 vyzrálé hovězí, sůl, pepř, rozmarýn, máslo, šalotka, třtinový cukr, černé pivo, brambory

Jihoamerické špízy z kuřecího masa a krůtích srdíček, grilovaná kukuřice s pivní glazurou
– kuřecí stehna, srdíčka, římský kmín, mletá paprika, jablečný ocet, koriandr, česnek
– glazura – olej, chilli, med, pivo do glazury, sójová omáčka

Konání akce
Více informací
Vstupenky
3 300 Kč
Kurz Steaky, masa a pivní speciály, Kuliner škola vaření. Magazín KULT*  Brno

Dále doporučujeme

Top
Jídlo & pití
Volný čas

Industra Brno
Lazaretní 925/9, Brno

Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters
Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters
Festival
Hudba
Jídlo & pití

Zámek Letovice
Zámecká 477/1, Letovice

Mohlo by vás zajímat

Recenze
Knihy
O něčem, co se údajně mělo stát, ale prakticky se nestalo. Možná proto...
Top
Článek
Umění
Jediná brněnská galerie zaměřující se výhradně na fotografii letos v...
Top
Rozhovor
Festival
Letošní festival Meeting Brno nese motto „od traumatu k naději“...
Recenze
Divadlo
Divadlo Bolka Polívky prožívá turbulentní rok. Nejprve ho na Jakubáku...