Steaky, masa a pivní speciály – kurz vaření

Kurz vaření s ochutnávkou pivních speciálů

Piva z českých, moravských i světových pivovarů Vám budou k dispozici na oblíbeném kurzu.
Menu, které si společně připravíte:

Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem, rukolou a pivní majonézou
– hovězí maso, olivový olej, parmazán, rukola, limeta, žloutky, olej, pivní esence

Steak z nízkého roštěnce, karamelizovaná šalotka na černém pivu, pečené brambory
 vyzrálé hovězí, sůl, pepř, rozmarýn, máslo, šalotka, třtinový cukr, černé pivo, brambory

Jihoamerické špízy z kuřecího masa a krůtích srdíček, grilovaná kukuřice s pivní glazurou
– kuřecí stehna, srdíčka, římský kmín, mletá paprika, jablečný ocet, koriandr, česnek
– glazura – olej, chilli, med, pivo do glazury, sójová omáčka

Konání akce
Místo
Více informací
Vstupenky
3 300 Kč
Kurz Steaky, masa a pivní speciály, Kuliner škola vaření. Magazín KULT*  Brno

Dále doporučujeme

Top
Jídlo & pití
Státní hrad Veveří

Mohlo by vás zajímat

Recenze
Hry & Světy
Hobit: Cesta tam a zase zpátky je novou deskovou hrou nakladatelství...
Článek
Jídlo & pití
Symbol Vánoc, nebo postrach talíře? Málokteré jídlo dělí Česko tak...
Recenze
Knihy & Umění
Kniha Na co radši nemyslím je druhým svazkem nové edice Hlas, kterou...
Recenze
Hry & Světy
Pán prstenů: Duel o Středozem byla jednou z nejlepších her pro dva...